Ledare Ungdomslagen
Topp gif

Ledarträff KHK

14 okt, 2017
Styrelse och Ungdomskommitté bjuder in till ledarträff den 23 okt Läs mer

Damerna fortsätter vinna övertygande

16 okt, 2017
Tredje raka när KHK besegrade förra SHE laget IF Hellton. Läs mer

Herrarna skrällde borta mot Tyresö, 30-33 (16-19)

16 okt, 2017
Herrarna är mitt uppe i sin 4 matcher långa bortaturné. Efter att fallit (blivit fällda) på mållinjen borta mot Önnered var det revansch uppe i Tyresö på agendan. Tyresö som är ett starkt allsvenskt lag kvalade förra året mot elitserien men där tog det stopp mot ett HIF Karlskrona. Ett Tyresö som inlett säsongen starkt med enbart 1 förlust inledningsvis. Läs mer

Herrarna förlorade Göteborgsderbyt!

9 okt, 2017
Sm square niklas svan
Herrarna mötte på fredagskvällen Önnered i ett fartfyllt derby där Kungälv hade taktpinnen i 55 minuter. Läs mer

Damerna vann mot GT Söder!

9 okt, 2017
Sm square khk dam
Damerna tog sin andra raka seger när man i lördags slog GT Söder på bortaplan med 16-31 Läs mer

Dags för nya seniormatcher!

5 okt, 2017
Sm square robin wilma
En vinst och en förlust blev det för våra seniorlag förra helgen. Denna omgången spelar båda lagen på bortaplan. Herrarna möter Önnered i ett göteborgsderby och damerna får sätta sig på bussen för match mot GT Söder. Vi träffade Wilma Pettersson i damerna och Robin Frisk i herrarna för att se vad dom tror om helgens matcher Läs mer

Äntligen en sida för oss ungdomsledare!

Här kommer vi lägga ut info, utbildningar, kallelser osv.

Har ni fler idéer eller tips på vad vi kan använda sidan till hör av er.

MVH

Ungdomskommittén

Kungälvs HK – Good Society

Kungälvs HK har startat ett hållbarhetsarbete i samarbete med "Sportfront mot droger, våld och rasism". Kungälvs HK vill verka samhällsstödjande och tar avstånd från droger, våld och utanförskap. Vår målsättning är att stärka den sociala och ekonomiska hållbarheten genom att värna om de mänskliga rättigheterna.

Syfte:

Syftet med samarbetet är att stärka det civila samhället genom att tillsammans med vår barn- och ungdomsverksamhet arbeta för att utveckla värdegrundsarbetet inom Kungälvs HK. Vi vill bidra till att lyfta fram och utveckla barnrättsperspektivet. Det kan ske genom att stärka och utbilda ledarskapet i vår förening, så att de mänskliga värdena står i fokus. Därigenom bidrar projektet till ett gott folkhälsoarbete i samhället.

Samarbetet erbjuder ett utbildningstillfälle den 11 november, med två utbildningar samma dag , om "Sexuella övergrepp på barn och unga inom idrotten" och "Energidrycker - en hälsofara?". Alla deltagare på utbildningen om "Sexuella övergrepp på barn och unga inom idrotten", får ett kursintyg efter genomförd utbildning och föreningen får en möjlighet till en certifiering när minst 80% av ledare och styrelse har genomfört utbildningen.

Samarbetet ökar möjligheten till en trygg och säker förening utifrån mänskliga rättigheter/barnrättsperspektivet och certifieringen stärker föreningens varumärke vilket kan öka möjligheter till samarbete med andra samarbetspartners/sponsorer, som idag prioriterar att stödja social och ekonomisk hållbarhet.

Välkomna att anmäla er. Det finns ca 25- 30 platser.

Söndag 11 november 2017 kl 09.30-16.30

Anmälan senast: 20 oktober via kallelse på mejl.

Lokal: XXX. Det kommer att serveras lunch och fika på plats.

Välkomna

Per-Ander EK

Ungdomskomittén

Md fb support hemsida
Md kalendern
Md partners2017 3
KHK PARTNERS
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub