F-12 (F07)
Topp2019

Föräldramöte 170424

Föräldramöte 2017-04-24

Närvarande föräldrar till:

Sally, Moa, Amilia, Elin S, Signe, Sigrid, Tindra, Elina, Elin S, Cajsa, Julia, Filippa, Molly, Elin, Olivia, Emmie, Amanda, Ofelia, Ella C, Rebecka, Alma, Clara, Märta, Miranda, Ellen, Matilda, Vilma, Ella G, Svea.

Ledare: Sara, Anna, Kerstin

Agenda:

Ek föreningen

Bohus cup

Avsluta säsongen och börja nästa

Ekonomiska föreningen:

Syftet med den ekonomiska föreningen är att sköta om pengarna i laget så de inte är kopplade till en privatperson. Ansvariga för ekonomiska föreningen kommer nu sammanställa stadgarna, ansvarsområde och kalla till möte i höst. Cajsas mamma är kassör, Olivias mamma suppleant, Signes mamma revisor, Filippas pappa ordförande.

Lagkassan:

New Body gav 17000 kr

Påsk blommorna gav 8000-9000 kr

Nu har tjejerna ca 35-37 000 kr på kontot. Många kostnader är betalda, saknar pengar från 8 tjejer för avgift Bohus cup, 4 tjejer för påsk blommor, samt är det många som inte betalt trivselkassan.

Bohus Cup föräldraansvaret:

Mail har gått upp om uppgiftesansvaret. Viktigt att hålla sig uppdaterad! Nytt mail kommer inom kort. På plats i tennishallen kommer det finnas en pärm som innehåller beskrivning om vad som ska göras på respektive pass/station. Finns även info på Bohus cups hemsida om tennishallen. Finns alltid en hallansvarig per dag!

Bohus Cup

Övernattning i Kullens skola. Inga föräldrar anmält att de vill sova över med laget. Om någon vill sova över med sitt barn så går det bra anmäla detta till Anna. De som inte sover över, samling är på Kullen och de tar sig till hallen med övriga i gruppen. Helst ska de vara med i frukosten. Valfritt att övernatta en natt, två nätter el ingen natt.

Träffas redan på fredag, titta på matcher tillsammans. Inga egna matcher på fredagen. Samling runt kl.16-17 på Kullens skola.

Vi har fem lag med i Bohus Cup. 8 ledare. A- och B slutspel.

Barnen utvecklas hela tiden så vi vill anpassa lagen efter barnens utveckling. Därför väntar vi länge med att sätta lagen. Många nya tjejer. Matcher både i tennishallen och idrottshallen för våra lag.

Hemsidan – allmän info om Bohus Cup – klubbens info, klicka på F07:s sida. Bohus Cup har en egen hemsida.

På F07:s sida står lagtilldelning, cuper, tider, föräldraansvar, föräldramöten, träningar, allmän info, telefonnr, m.m. Glöm inte att ha koll på mailutskick och tacka ja/nej till aktiviteterna.

Det finns en Facebook grupp som heter Kungälvs HK F07. Där får ingen info skrivas som ska direkt till oss ledare. Den info måste in ringa el maila till oss tex om ert barn blir sjuk inför match.

  • Bohus cup 5-7 maj
  • Avslutning 14 maj kl.13-16, ingen träning på lördagen, samling efter lunch (alla ska ha ätit lunch hemma) – promenera milen i Fontin med tjejerna, ev stationer efter milen, grilla korv, poängpromenad, teambuildning etc. Hoppas få hjälp om vi behöver! Endast för barnen.
  • Aranäs Open, 20-21 april, 2 lag anmälda.
  • Tjuvkils kappseglingssällskap 4 juni kl.10-12 – vi blivit inbjudna till att testa segling. Info finns i kalender. Kallelse kommer! 50 kr/barn.

Hösten

Vi börjar träna runt v. 35. Vi vet inte träningstider än. Spel på storplan till hösten. Anmält 4 lag (vi är 40 tjejer nu). Rak serie dvs match varje helg. Inte fasta lag, utan roterande spelgrupper. Schema för 4 veckor i rad kommer. Hela tiden kolla i kalender vem som spelar respektive helg. Vid sjukdom kommer andra tjejer ringas in för spel.

Kungälvs handbollsklubb har tagit fram hur vi som tränar och föräldrar ska agera vid matcher. Inga skrik från läkaren, bra ton och attityd. Domarens beslut gäller och vi accepterar det. 40 mins spel dvs 10 min spel x 4.

Det är bara en tränare som får stå, bara byte när vi har bollen, punktmarkera först vid äldre ålder (junior), sänkt ribba, straffar, spela utan kanter dvs fyra skyttar och två linjer, platsbyte, bli spelbar på ny position, endast position i försvar 3-3 etc. Den med bästa läget avslutar anfallet. Vi vill att alla ska vara delaktiga i spelet.

Vi funderar på att spela Göteborgs cup 15-17 sep. Kallelse kommer!

Vårt mål är att så många som möjlighet stannar kvar!

Duschning efter träning på lördagar och efter matcherna. Bra träning för barnen, sammanhållning, eftersnack m.m. Om någon tycker det är jobbigt i omklädningsrummet, säger till oss ledare! Vi ledare har gjort ett schema så det alltid är någon kvar i omklädningsrummet till sista tjejen är klar!

Inte klart hur det blir med matchtröjor till hösten. Ev ärva el låna.

Försäljning

Kerstin kollar upp köttlåda.

Pengar behövs till:

Träningsavgift till hösten 500 kr/barn. Kräver försäljning!

Cupavgifter!

Ev längre resa när de blir äldre.

/Sara Hangelin


Md webp.net gifmaker
KHK PARTNERS 2019
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub