Banner2018

ERBJUDANDEN

är hittar ni fina erbjudanden ifrån våra samarbetspartners.

Låt oss hjälpa dig med städningen, få mer tid över till annat och stöd samtidigt Kungälvs Handbollsklubb! Vi på Rönnäng Industritjänst (RIAB) bjuder medlemmar och familj till medlemmar på 2 timmars städning vid bokning av en provstädning. Skulle du därefter vilja testa på löpande städning, sponsrar vi med 1000 kr till Kungälvs HK. Med RUT-avdraget får du dessutom 50% rabatt på hela kostnaden för städningen. Uppge ert medlemsnummer alternativt ert barns personnummer vid bokning. Se pdf nedan för ytterligare information eller klicka här för att läsa om våra övriga tjänster som till exempel fasadtvätt och fönsterputs.

Fr.o.m 1 Augusti t.o.m 31 Maj 2018 sponsrar Bilab Kungälv med 1500kr till Kungälvs HK med 1500kr för varje såld bil som köps utav spelare eller dess föräldrar. Det enda ni behöver göra är att uppge ert medlemskort alt, ert barns personnr vid köpet. Dessutom har ni chansen till att köpa bilen av en trogen KHK:are som varit i klubben sen barnsben. David Nilsson, numera c-lags spelare når ni på 0303-620 13 eller david.nilsson@bilab.se. Läs mer i dokumentet nedan.

Nordic Wellness erbjuder alla medlemmar, familj till spelarna, samarbetspartners och sponsorer 30% rabatt på 12mån medlemskap hos Nordic Wellnes Kungälv. Gäller ej redan befintliga medlemskap samt redan rabatterade medlemskap som senior/student/ungdomskort. Dessutom bjuder de på klubbavgiften på 249kr. Kontakta Nordic Wellness på 0303-13001 eller kungalv@nordicwellness.se för mer information.

Persson Hyrmaskiner erbjuder alla medlemmar i KHK 25% rabatt på hyror. Uppge kod KHK. Sponsorer och samarbetspartners erhåller ytterligare rabatt beroende på omfattning av hyror. Kontakt Johan.Lindstrom@perssonhyrmaskiner.com, 0303-921 30

IMEO erbjuder alla medlemmar och familj till medlemmar i KHK 10% rabatt på allt i butiken. (gäller ej ortopedtekniska inlägg eller klubbkollektion). Ni hittar IMEO på Utmarksvägen 20 i Kungälv, varmt välkomna

MB Clean Vision erbjuder medlemmar, familj och KHK partners 25 % rabatt på ordinarie priser när ni beställer logotype, broschyrer, brev- eller powerpointmallar m.m.

Kontakta cleanvision@comhem.se, 0708 – 46 85 00 för mer information.

Preem i Ytterby erbjuder medlemmar och KHK partners 15 % rabatt på valfri biltvätt och 20 %på uthyrning av släpkärror, vid uppvisande av medlemskort eller liknande.

Preem i Ytterby hittar ni på Hollandsgatan 1 i Ytterby, Välkomna!

Kungälvs-Posten erbjuder alla medlemmar, familj och samarbetspartners en Digital Prenumeration 1 månad för endast 1 kr, därefter 46 kr/mån utan bindningstid.

Teckna en digital prenumeration på Kungälvs-Posten genom att klicka här! Som digital prenumerant får du två e-tidningar i veckan och tillgång till exklusivt Plus-material på kungalvsposten.se

Teckna elavtal med Kungälv Energi så sponsrar vi med 350 kr per elavtal som kommer in till oss märkta med Kungälvs HK efter namnet på elavtalet.

Vi kommer också bjuda på den fasta avgiften i ett halvår, värde 180 kr, för de som blir elkund hos oss. Teckna elavtal gör man enkelt på vår hemsida, Klicka här!

Din Elkontakt erbjuder medlemmar, spelare, ledare och familjemedlemmar en elbesiktning (EIO-Eltest) för villa eller bostadsrättsägare. Efter utförd besiktning och betald faktura erhåller du ett värdebevis på 1,500/1000 kr för utförande av tjänster inom 1 år. Läs mer i broschyren nedan.

Vid en EIO-Eltest går Din Elkontakt som behörig elinstallatör igenom boningshus och eventuella kringbyggnader genom att kontrollera synliga delar av elsystemet, gör stickprov genom att lossa vägguttag och göra mätningar. Åtgärds- och kostnadsförslag ges på plats om möjligt. Blir anläggningen godkänd så klistras en etikett fast på el-centralen som tillsammans med protokollet som förmodligen blir en värdehöjande faktor och trygghet för både säljare o köpare. Protokoll förs och information ges till kunden under tiden som man går igenom rum för rum. Kunden är med fördel med på genomgången då denne får möjlighet att ställa frågor och få svar, samtidigt som jag kan ställa frågor om hur byggnaden är uppförd. Riskanalyser görs på plats om inte vidare utredning krävs och test av bland annat utlösningsvillkor för säkringar och eventuell jordfelsbrytare sker.

Kontakta, Mattias Fahlberg 0704-23 70 00, mattias@dekkab.se, www.dekkab.se

Ringens Varv erbjuder KHK medlemmar 10 % rabatt på servicedelar till deras Volvo Penta.

Kontakta: Ringens Varv 0705-155122, info@ringenvarv.se

Md khkpartners18
KHK PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md shepartners1
SHE PARTNERS
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub