F-14 (F04)
Topp2019

Bohus Cup

Hej F-04 handbollsföräldrar!

Längst ner hittar ni bemanningsschema för Bohus Cup 2018, version xx.

Om ni gör byten med varandra och gör förändringar i bemanningen så meddela mig. (ylva.dalerstedt@hotmail.com; 0739-021390)

Ni hittar arbetsbeskrivning för hela Bohus Cup på klubbens hemsida.

Vi bemannar som ni vet Serneke Arena.

Ett mail med ungefär den här informationen har gått ut den 25 mars och 30/4 (se nedan). Om ni inte fått det mailet så hör av er till mig.

Vänliga hälsningar/ Ylva Dalerstedt, F-04 Lagförälder

Hej Alla! (Mail skickat 30/4 2018)

Till helgen smäller det! Då jobbar vi alla på Bohus Cup samtidigt som tjejerna och många andra ungdomar spelar.

Bifogat hittar ni uppdaterat schema. (två familjer bytt pass, ett adderat telefon nummer, en familj lämnat återbud, lagt till ett pass på torsdag.)

Jag skulle behöva er hjälp med extra bemanning:

- På lördag kl 11-15 har vi fått ett hål i bemanningen i caféet. Jag undrar om någon familj kan tänka sig att hoppa in extra? Ett förslag är att dela upp passet i två delar (någon som jobbar lördag morgon stannar längre och jobbar 11-13 och någon som jobbar eftermiddag kommer tidigare och tar 13-15). Eller finns någon som kan tänka sig att ta hela passet?

- På torsdag kl 16 - c:a 17.00 behöver vi hjälpa till att ta emot varor och utrustning. Finns det två personer som har möjlighet att komma ifrån era jobb på torsdag 16.00 för att hjälpa till med detta?

Stort tack i förväg om ni kan hjälpa till med detta! (Tacksam för svar så snabbt som möjligt.)

Info till er som sitter i sekretariatet:
Vi ansvarar för två hallar och har schemalagt tre personer som sitter i sekretariatet. Ni tre som jobbar samtidigt får komma överens om hur ni vill fördela er. Det är ju olika hur trygg man känner sig i sekretariatet och olika hur "snabba" matcher det är på varje plan. Titta gärna i matchschemat på Bohus Cup appen/ Hemsidan för att se vilka matcher som spelas.
Bifogat i detta mail finns instruktioner för hur ni förbereder matchklocka, hur ni bokför och rapporterar resultat och hur ni sköter liverapportering. (Finns även på HKHs hemsida.)
Prio 1 är att sköta matchklocka och fylla i matchprotokoll. Prio 2 är liverapportering. Ta kontakt med hallansvarig om det strular. Ta ALLTID kontakt med hallansvarig om någon vill lämna in en protest.

Info till er som sköter cafeterior:
Vi har två caféer som vi sköter med tre personer. Ett stort vi "matchingång" och ett litet "på läktaren". Förrådet och kaffekokning finns på en tredje plats uppe på läktaren, så var beredda på att det kommer bli en del spring för att få det att funka. Jag har schemalagt två personer i stora caféet och en person i lilla caféet (som har få varor). Ni tre får tillsammans komma överens om hur ni får det att flyta bäst. Jag tror att en i det stora cafét får "springa" till det lilla caféet med kaffetermosar och varor. Upprätta telefonkontakt eller dylikt så ni lätt kan ha kontakt med varandra. Prio ett är att sköta det stora caféet. Lilla caféet kan öppna något senare och stänga något tidigare. Bifogat finns en arbetsbeskrivning. Mer info finns på KHKs hemsida. Ta kontakt med hallansvarig om det strular.

Info till hallansvariga:
Vi träffades igår och gick igenom arenan. Vi lämnar över till varandra genom telefonsamtal (fre, lör) eller möte på plats (sön). Övergripande hallansvar har Angelica och Christian. Vi kontaktar dem om vi behöver ytterligare hjälp. Har bifogat arbetsinstruktion även för hallansvarig. Mer info på KHKs hemsida.

Vi ses till helgen!

Hälsningar/ Ylva

Md partners2019
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub