F-11 (F07)
Topp2019

Bemanning i café 14/10 och 11/11

Publicerad 2018-10-08 19:50

Några gånger per år har varje lag ansvar för att driva cafét i idrottshallen eller Mimershallen. Under hösten har F07 fått 14 oktober och 11 november. Vi lagföräldrar ansvarar för att det finns bemanning och alla andra föräldrar i laget ansvarar för att anmäla sig.

Här kommer en länk för att anmäla sig till den 11 november, men det fattas fortfarande många för att bemanna söndagens café den 14 oktober.
Vi tycker det är bättre att ni kan anmäla er själva och få möjlighet att välja tid, fungerar inte detta måste vi tyvärr börja dela ut tider igen. På föräldramötet på lördag får ni gärna diskutera hur ni vill göra framöver.

Men som sagt vi ger inte upp än så in nu och anmäl er på en tid. Alla MÅSTE göra minst ett pass. Länken för november hittar du nedanför och Länken för att anmäla sig till den 14 oktober hittar du under rubriken "Caféansvar hösten 2018".

https://doodle.com/poll/8nxtchwwxuptqfgx


Nya lagföräldrar
Två lagföräldrar kommer att sluta efter föräldramötet nu på lördag den 13 oktober. Vi behöver därför hitta minst två personer till som kan ställa upp som lagföräldrar. Som lagförälder hjälper du framförallt till att samordna och bemanna kring café och framförallt Bohus Cup. Det finns givetvis fler uppgifter man skulle kunna göra som lagförälder/andra föräldrar och detta kan vi prata om på lördagens föräldramöte. Genom att vi hjälper till som lagföräldrar/föräldrar ges det möjlighet för tränarna att få fokusera på träningen för tjejerna och allt som följer med det. Det är ett gott gäng som hjälpts åt de senaste åren i lagföräldergruppen men nu behövs några nya fräscha krafter och idéer in i gruppen. Fundera på om du kanske är den personen!

Md partners2019
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub