F-10 (F09)
Topp2019

Tack en gång till

Publicerad 2019-05-15 21:06
Några rader till om helgen som gick

Stort tack till våra fantastiska spelare som kämpade och spelade med fantastisk energi. Dom har skött sig jätte bra och vi tror att de växt lite extra denna helgen. Långa dagar, lite pirrigt att sova över, lite svårt att somna, hålla ordning på sina saker.
- Ja det är lärorikt att vara på Cup. Och sedan utvecklas samhållningen och vänskapen när man kommer samman under sådana här intensiva dagar.

Stort tack till lagföräldrarna. Fantastisk grupp med lagföräldrar som tar sig an att planera och driva det uppdrag som vårt lag hade. Och inte vilket uppdrag som helst då vårt lag hade ansvar för Mimershallen som är finalarenan.
Stort tack till alla som ställt upp på alla arbetspassen. Många och långa timmar. Kan säkert kännas lite tufft ibland. Det blåser kallt vid grillen ibland. Koncentrationen måste hela tiden vara hög när man ska ha koll på resultat och målskyttar osv. Utan er insats blir det ingen Cup. Bohus Cup är mycket viktig för klubben och ger förutsättningar att driva en bra verksamhet för våra barn.
Tack för att alla hörsammade infon om Söndagen och vi kunde tack vare att ni hämtade alla grejor smidigt avveckla sovsalarna. Det gjorde att vi kunde koncentrera oss till fullo på våra lag resten av Söndagen.

Och till sist så är det ganska roligt att vara en del av detta och bidra och göra skillnad i ett stort arrangemang som detta. Det har tex spelats 1.370 matcher under helgen. Nästan ofattbart

Med vänlig hälsning Ledarna

Md partners2019
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub