F-14 (Födda 2009)
Back2023

Träningsstart Vår 2021

Publicerad 2021-01-11 20:46
Nytt år, Ny säsong, Nya tag & Nytt Upplägg

Som alla känner till så är alla hallar stängda fram tills den 24 januari och därefter vet vi inte vad som händer. Vi är hänvisade till att träna ute och "Kläder efter väder brukar" man säga. Vi ledare har funderat lite och kommit fram till att vi håller på träningsstarten till vecka 3. En isig helg och sedan regn för att åter frysa på och en kall vecka väntar. Vi känner att underlag kommer vara halt och riskfyllt och kylan kanske kommer vara lite glädje och motivationsdödare. Och vill det sig illa så kommer ute säsongen kanske bli lång och då vill få en bra start.

Vi hoppas på mildare och bättre förutsättningar v3. Vi siktar på start tisdag 19/1. Vi tänker köra två pass per vecka tisdag och lördag ute tills annat besked kommer. Vi har ambitionen att få till rolig och varierad träning som ger utveckling vad det gäller koordination och handbollsteknik. Inte bara löpning och styrka.

Tisdagar på näridrottsplatsen vid Ytterbyskolan (infart vid skolans gula matsal längs Torsbyvägen)
17:30 – 18:30

Lördagar i Fontin
10:00 – 11:00

I väntan på träningsstart så har Jonas satt ihop träningsprogram med Ella & Tilde som modeller. Tjejerna bör köra detta två till tre gånger fram till tisdag 19/1. Programmet kommer i separat mail.
Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md matchbiljett2023
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub