Banner2018

Tre spelare i herrlaget förlänger!

Publicerad 2018-01-03 14:38
Wikman
Arbetet inför kommande säsong har påbörjats, och nyligen gjorde vi klart med David Larsson & Robert Fasnacht för säsongen 18/19. Nu har vi gjort klart med ytterligare 3 spelare.

Arbetet inför nästa säsong är i full gång och vi har i dagarna gjort klart med 3 spelare som fortsätter i KHK.

Jonathan Wikman kom från HP Warta inför denna säsongen och har varit en stor tillgång för laget. Han och vår andra mittsexa Albin Björklund kompletterar varandra väldigt bra. Vi är glada att Jonathan stannar i Kungälv trots anbud från andra klubbar.

Andreas Franz var även han ny inför denna säsongen. Andreas som tidigare har spelat i Kärra HF har hittills gjort en bra första säsong i KHK-tröjan. Vi tror mycket på Andreas och är väldigt nöjda att han blir kvar hos oss.

Johan Karlsson har skrivit på för sin 3e säsong i klubben. Johan har bildat målvaktspar med David under dessa säsonger. Vi är väldigt nöjda med dessa 2 målvakter och är glada att vi får behålla Johans vinnarskalle i klubben.


Nu ser vi fram emot omstarten i serien. Herrlaget skall åka till Linköping för att ta revansch för hemmaförlusten mot dom senast.Md jobb kc
Md sponsorer2018 7
KHK PARTNERS
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub