Banner2018

Årets sista bortamatch var färgsprakande

Publicerad 2017-12-03 20:59

Damerna startade sin resa 07.30 från borgen i Kungälv mot årets sista bortamatch mot Spårvägen HF. Ett spårvägen som innan matchen har gjort bra resultat mot många lag och ligger i mitten på tabellen. Med unga spelare från Sorunda och Skuru IK.

Kungälv rivstartade matchen med ett högt tempo och en mur bakåt där bollen väldigt sällan kom fram till mål. 1-9 efter 11 minuter var ett faktum till ett väl organiserat Kungälvs HK. Halvtidsresultat 8-17.

Andra halvlek har fortsätt Kungälvs HK i förarsätet och skulle ryckt till sig en större ledning med Spårvägens MV står i vägen och Kungälv håller jämna steg med spårvägen i andra halvlek, men i slutet så kan inte Spårvägens mv stå i vägen mer utan Kungälv drar ifrån lite och vinner matchen med 18-31 och tar 2 poäng med sig till framsidan.

Nu väntar två härliga hemma matcher i Mimershallen två lördagar i rad. Mot toppkonkurrenter i allsvenskan. Vi kommer behöva allt stöd vi kan få under dessa matcher. Hoppas att så många som möjligt bokar in dessa matcher nedan i julstöket

9 dec kl 17.30 mot Skånela

16 dec kl 15.00 Mot Tyresö handboll

Damlaget önskar er alla en riktigt bra första advent

Md sponsorer2018 5
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md shepartners1
SHE PARTNERS
Md k p  rskort
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub