Banner2018

Årets sista bortamatch var färgsprakande

Publicerad 2017-12-03 20:59

Damerna startade sin resa 07.30 från borgen i Kungälv mot årets sista bortamatch mot Spårvägen HF. Ett spårvägen som innan matchen har gjort bra resultat mot många lag och ligger i mitten på tabellen. Med unga spelare från Sorunda och Skuru IK.

Kungälv rivstartade matchen med ett högt tempo och en mur bakåt där bollen väldigt sällan kom fram till mål. 1-9 efter 11 minuter var ett faktum till ett väl organiserat Kungälvs HK. Halvtidsresultat 8-17.

Andra halvlek har fortsätt Kungälvs HK i förarsätet och skulle ryckt till sig en större ledning med Spårvägens MV står i vägen och Kungälv håller jämna steg med spårvägen i andra halvlek, men i slutet så kan inte Spårvägens mv stå i vägen mer utan Kungälv drar ifrån lite och vinner matchen med 18-31 och tar 2 poäng med sig till framsidan.

Nu väntar två härliga hemma matcher i Mimershallen två lördagar i rad. Mot toppkonkurrenter i allsvenskan. Vi kommer behöva allt stöd vi kan få under dessa matcher. Hoppas att så många som möjligt bokar in dessa matcher nedan i julstöket

9 dec kl 17.30 mot Skånela

16 dec kl 15.00 Mot Tyresö handboll

Damlaget önskar er alla en riktigt bra första advent

Md khkpartners18
KHK PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md shepartners1
SHE PARTNERS
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub