Topp2019

Bussbokning en miljövänlig partner

Publicerad 2019-07-10 07:54
Logobuss small
Även kommande säsong kommer Bussbokning vara den partnern som ser till att Kungälvs HK kommer till matcher, träningsläger m.m. Vi är nöjda att vår partner inte bara ser till att vi kommer fram tryggt och säkert utan också med miljön i tankarna.

Inom bussbokning.com finns flera decenniers erfarenhet av busstransporter och bussbranschen. Allt ifrån korta små uppdrag busstransporter(transfers) till långa flerdagars resor eller hantering av stora event som kräver ordentlig planering och trafikledning under själva genomförandet.

Bussbokning.com har valt att inte ha ett stort antal egna bussar utan kontrakterar bussar på de orter där vi verkar. Detta gör att vi alltid kan erbjuda dig en buss som är rätt för dig då vi inte är låsta till några speciella fordon. I dagsläget verkar vi i Göteborg.

Våra bussar är av märket Mercedes och samtliga är av årsmodell 2014 eller 2015. De har 49 platser och är väl utrustade med bland annat följande. DVD, toalett, bekväma fällbara stolar, mikrofon, kaffekokare, korvkokare, aux ljudingång, uppkoppling till ljudsystemet via Bluetooth och en hel del annat.

För att ha högsta möjliga säkerhet är de även utrustade med Alkolås och hjärtstartare,

För större uppdrag har vi idag kontrakt med bussbolag som ger oss tillgång till drygt 50 moderna helturistbussar i varierande storlek. Detta gör att vi kan erbjuda er bussar ifrån 19 passagerare upp till 80 med diverse bekvämligheter. För rullstolsburna har vi möjlighet att erbjuda bussar med rullstolslift. Bussbokning har av miljösjäl valt att köra sina fordon på HVO100 som är ett förnybart och fossilfritt drivmedel anpassat till dieselmotorer vilket bidrar till betydande minskning utav CO2, det tycker vi i KHK är mycket bra.

Md webp.net gifmaker
KHK PARTNERS 2019
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub