Topp2019

Charité Mumbongo klar för Kungälv!

Publicerad 2019-05-09 08:50
Cb2 6213
Foto: Christoffer Borg Mattisson
Charité Mumbongo som har varit en del av den så framgångsrika 02- kullen i Kärra HF är klar för Kungälv Den nyblivna SM vinnaren har skrivit på ett två års kontrakt

Charité Mumbongo är född 2002 och har senaste säsongerna tillhört Kärra HF, detta kröntes i helgen med ett USM guld. Charité är en av dom största talangerna i sin åldersgrupp och vi är väldigt glada att hon valt att fortsätta sin utveckling i Kungälv.

Charité är en 9metare med ett bra spelsinne och skotthot. Vi är övertygade om att Chartié kommer bli en stor tillgång för oss kommande säsongerna.


Så här säger huvudtränaren Pontus om vårt senaste nyförvärv.
Vi är väldigt glada att kunna presentera en ung talang som på sikt skall kunna ta plats i vårt Seniorlag.
Charite har under åren fått en fin utbildning i Kärra HF och vi hoppas att vi skall kunna förädla detta när hon väljer att ta steget till Kungälvs HK.
Hon har väldigt fina spetsegenskaper som så en skytt och kraftfull anfallsspelare.


Charités kommentar om övergången
Det har varit underbara år i Kärra, då jag har haft duktiga ledare (speciellt tack till Kos) och bra miljö som hjälpt mig utvecklas. Jag behöver ta nya kliv i min utveckling och då känner jag att Kungälv känns som den bästa flytten för mig & min utveckling just nu. Jag känner att klubben har en bra och tydlig plan som kommer hjälpa mig ta nästa kliv i min utveckling som handbollspelare. Jag ser fram emot att sätta på mig den gröna tröjan inför nästa säsong.Välkommen till Kungälv Charité


Md webp.net gifmaker
KHK PARTNERS 2019
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub