Banner2018

Damerna vann mot GT Söder!

Publicerad 2017-10-09 09:42
Khk dam
FOTO: Linus Olsson (Kungälvsposten)
Damerna tog sin andra raka seger när man i lördags slog GT Söder på bortaplan med 16-31

Så var det dags för säsongens första bortamatch. Efter en lång bussresa var vi äntligen framme på Söder och Sköndalshallen.

Matchen började något nervöst och krampaktigt från våra damers sida. GT spelade precis som man visste innan matchen ett utgrupperat försvar, men trots detta hade man inledningsvis lite problem anfallsmässigt. Efter femton spelade minuter hade man ryckt till sig en tre måls ledning som man sedan utökade till fem mål innan de var dags för halvtid.

Andra halvlek startade i ett rasande tempo signerat Kungälv som nu löste GTs försvar mycket bättre. Detta mycket tack vare våra vindsnabba kantspelare samt Rebecka som gång på gång skapade stora hål i GTs försvar. Vi får inte heller glömma att ge extra plus för vårt försvar med firma Sige och Strålman, tillsammans med Bredeby och Wilma, som gjorde ett fantastisk jobb hela matchen.Sist men inte minst får vi inte glömma att berömma vår fantastiska målvakt Sofie Börjesson som för andra matchen i rad prisades till matchens lirare. Nu njuter vi på hemresan av segerns sötma, innan vi laddar om för ytterligare en tuff drabbning i Mimershus nästa lördag!

Målskyttar: Emilia Lindmark 6, Rebecka Karlsson 5, Victoria Strålman 5, Clara Lerby 5, Wilma Pettersson 3, Julia Bredeby 3, Amanda Borgström 2, Elin Sige 1, Amanda Sjöstrand Hallman 1.

Md sponsorer2018 5
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md shepartners1
SHE PARTNERS
Md k p  rskort
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub