Banner2018

Elsa Helle till Kungälv!

Publicerad 2018-03-31 09:36
Elsa helle
Damlaget har gjort sitt första nyförvärv inför kommande säsong i SHE. Elsa Helle som senast kommer från Kärra HF är klar för Kungälv.

Elsa som spelar på niometer, har ett bra spelsinne och ett väldigt bra skott. Hon kommer bli ett viktigt tillskott för nästa års upplaga av Kungälv.

Elsa slutade på en top-10 placering i årets Allsvenska skytteliga, hon var också med i det Skara HF som Kungälv förlorade mot i SHE-kvalet föregående säsong.

Så här säger tränaren Pontus Ward om nyförvärvet
Vi är glada att Elsa har skrivit på för Kungälv. Hon kommer bidra med skotthot och en härlig energi. Vi ser fram emot att börja jobba ihop med Elsa.


Här följer en kortare intervju med Elsa

Välkommen till Kungälv, vem är Elsa Helle?

Snart 21 år gammal matematikstuderande på Göteborgs universitet. Jag har Skara HF som moderklubb och efter tre år i A-lagstruppen flyttade jag till Göteborg och Kärra HF där jag spenderade den gångna säsongen. Jag är en snabb och spänstig högerhänt niometare med en spetskompetens i mitt skott utifrån.


Vad vet du om Kungälvs Handbollsklubb?
Jag vet att de har gjort en spännande resa från div 1 till SHE på en kort tid. Jag mötte dem i kvalet till SHE förra säsongen och denna säsongen har jag mött dem två matcher i damallsvenskan. De har ett roligt spel med mycket fart och fläkt och många spelare med individuella kvalitéer.


Vad gjorde att du valde Kungälv?
Jag hoppas att min spelstil kan passa in och komplettera laget. Även möjligheten att få känna pulsen och trycket i högsta serien igen är något som jag ser fram emot.


Vi välkomnar Elsa till Kungälv och ser fram emot många fina mål från henne i Kungälvströjan.

Christoffer Persson
Md sponsorer2018 2
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub