Webbanner2020

En önskan om en God Jul

Publicerad 2020-12-21 15:18
Godjul
Bästa medlemmar, spelare, ledare, samarbetspartners och vänner. Ett liknade år som 2020 har ingen av oss varit med om tidigare och förhoppningsvis behöver vi inte uppleva det fler gånger.

När Covid-19 svepte in över vår värld blev vi alla varse om att livet kan vara skört. Alla fick ställa om och denna tiden har varit påfrestande och ställt prov på vår förmåga att anpassa oss, ställa om, förändra och fatta snabba beslut. Vi har drabbats precis som många andra och det påverkar vår verksamhet varje dag.

Vi går mot en Jul som är helt annorlunda än tidigare, vi är många som inte kommer kunna fira med våra nära och kära, några kanske aldrig har kunnat det, vi skänker en tanke till dem som kanske alltid är ensamma kring helgerna. Vi går mot ett årsslut och mot ett hopp om ljusare tider på alla plan, men innan dess vill jag passa på att tacka er alla.

Jag vill rikta ett stort tack till våra medarbetare på kansliet några av dem helt nya, de har gjort ett jättejobb trots att de håller på att sätta sig in i verksamheten och samtidigt behöva jobba med nya rutiner och riktlinjer som ändrats nästan vecka för vecka.

Jag vill också tacka alla ledare som anpassat sig, ändrat, kämpat med att hålla motivationen uppe hos alla våra fantastiska ungdomar.

Det finns otroligt många att tacka, arrangemangsgruppen som ställer upp, tackar ja trots massvis med flyttade arrangemang och alltid med ett leende. Vår sponsorgrupp som trots dessa tider lyckats skapa en bra nätverksgrupp av partners som vill vara med och en del av Kungälvs HK. Våra samarbetspartners, ni är kolossalt viktiga för vår verksamhet, utan er hade vi inte klarat oss. Styrelsen som jobbat oförtrutet för att tillsammans komma ur den ena krisen efter den andra.

Tack till alla barn och ungdomar som trots att de inte fått spela matcher ändå tränar på ligger i och kämpar, ni är fantastiska. Tack till alla föräldrar som stöttar och finns där för era barn och vår förening.

Vi håller tummarna för att 2021 blir ett år då Covid-19 försvinner, då vi kan börja träna inomhus, tillsammans och spela matcher.

Jag är stolt över att vara ordförande i en så fantastisk förening som Kungälvs HK. Tillsammans ska vi klara oss igenom denna pandemin, tillsammans ska bli starkare och tillsammans ska vi skapa den bästa av föreningar.

Med önskan om en God Jul & Ett Gott Slut

Mikael Bengtsson/ ordförande

Md livestream small
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md loggaidrottensbingo
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub