Banner2018

Ett lyckat Klubbmästerskap!

Publicerad 2018-04-16 13:45
Det var flera år sedan vår förening genomförde en handbollensdag eller klubbmästerskap. I söndags 15 april genomfördes klubbmästerskapet 2018 och det blev verkligen lyckat, KM är här för att stanna.

Först och främst ett mycket stort TACK till vår ungdomskommitté som organiserat och planerat denna dag, tack till speaker och dj som vanligt i toppklass, ni har samtliga gjort ett fantastiskt arbete. Tack också till alla spelare, ledare, föräldrar och närstående för att ni tillsammans gjorde dagen till ett fantastiskt minne.

Nästan 400 barn och unga, allt från flickor o pojkar 09 till våra seniorerlag samlades för årets upplaga av klubbmästerskapet där "hela världen" möttes. Grattis till segern lag Finland som blev 2018 års klubbmästare (Alvin Sandström P08, Signe Olsborg F07, Johan Andersson P06, Maximilian Olsson P05, Elias Poulsen P04, Maja Ljungberg F04, Ledare Johan Gudmundsson och Elias Simonson).

KM blev en dag då vår förening Kungälvs HK möttes i glädje, samarbete och gemenskap, som EN förening. Åter ett stort tack till alla inblandade.

Vill ni se fler bilder ifrån vårt Klubbmästerskap hittar ni dem på vår facebook sida.

Md sponsorer2018 2
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub