Topp2019

Kungälvs HK, Adapta och Kongahälla Center inleder ett samarbete.

Publicerad 2019-01-15 10:33
Kc khk
Som en del av utvecklingen av ett modernt urbant center med tydlig förankring i Kungälv satsar Adapta Fastigheter och Alecta på service i nya Kongahälla Center. Kongahälla Servicecenter kommer att bli ett nav för besökare till Kungälv och Kongahälla Center.

- Genom detta samarbete tillför vi en ny dimension till Kongahälla Center som väldigt få kommersiella verksamheter har. Vi har starkt fokus på kundmötet och besöksupplevelse och vi stöder övriga verksamheter i centret genom att skapa en hub och mötesplats för Kungälv och hela regionen. Vi tror starkt på Kungälvs Handbollsklubb som en nära partner i detta, säger Erik Fischer, VD på Adapta Fastigheter.

- Vi är väldigt glada för samarbetet med Adapta och Kongahälla Center där vi tror många människor kommer att mötas. Kungälv har länge saknat en tydlig och gemensam naturlig mötesplats såsom den vi nu skapar tillsammans med centrumledningen i Kongahälla Center. Vi ser fram mot att få starta upp verksamheten i samband med öppningen den 28 mars, säger Mikael Bengtsson, Ordförande i Kungälvs Handbollsklubb.

Nu påbörjar vi en process där vi ska rekrytera personer till detta uppdrag, vi kommer att behöva anställa personer till ca 1,8 tjänster. Hur tjänsterna utformas beror lite på vilka som är sökande och hur de kan tänka sig att jobba. Helt klart är att detta är ett nytt, stort och viktigt steg i föreningens utveckling, där vi kommer nära människor, företag och partners.

Mer info om jobbansökan hittar du HÄR

Vill ni veta mer eller är intresserade av tjänsterna kontakta ordförande, Mikael Bengtsson, mikael@kungalvhk.se

Md partners2019
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub