Banner2018

Målvaktstränare incheckad och klar!

Publicerad 2017-06-15 13:11
Johan and
Ännu en "återvändare" checkar in i Kungälv HKs ledarstab kring damseniorerna. Johan Andersson drar åter på sig ledaroverallen med KHKs klubbmärke.

"Dirren" som han dessutom kallas är fortfarande målvaktstränare för RIK och kommer så vara även denna säsong, så han delar sitt tränarskap mellan föreningarna. Johan har en lång och gedigen erfarenhet, inte bara som tränare utan också som spelare. Johan som stått många år mellan stolparna i Kungälv har även elitserieerfarenhet med bl.a. i HP Warta. Johan har dessutom varit ledare för våra herrseniorer under flera år så han känner föreningen väldigt väl.

- Jag ser fram emot är att jobba tillsammans med Pontus, en ung tränare med stor potential som precis som jag har KHK som moderklubb. KHK har målvakter som brinner för sitt spel men som måste förändra många saker för att kunna lyfta sig några snäpp för att ha möjligheten att lyfta laget mot ännu högre höjder. Det är en resa som tar tid men som också måste få ta sin tid, men jag är säker på att vi kommer lyckas. Jag hoppas också få återse alla KHKare i hallen igen när det drar ihop dig till match, precis som det var för många år sedan.

För KHKs del känns det fantastiskt roligt att Johan vill dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter och att ännu en "återvändare" checkar in. Vi hälsar Johan varmt välkommen tillbaka och ser fram emot kommande säsong.

Nu är även ledarstaben mer eller mindre klar så nu kan vi bara köra.

Ledarstaben
Md partners2017 4
KHK Partners
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md loggaidrottensbingo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub