Banner2018

På lördag fyller vi mimershallen!

Publicerad 2018-02-12 16:32
Lördagen den 17 februari spelar våra seniorlag viktiga matcher hemma i vår borg, Mimershallen. Vi vill gärna fylla läktaren med hejande supportrar som hjälper våra tjejer och killar till nya härliga segrar.

Först ut är våra tjejer som leder Allsvenskan med 4p före Tyresö. Tjejerna har säkrat minst kval till SHE, men de vill mer än så och varje poäng blir viktig i slutspurten av årets Allsvenska. På lördag tar de emot Kärra HF i ett hett derby. Kärra som kämpar om en kvalplats för att hålla sig kvar i näst högsta serien är trots tabelläget på intet sätt ett stryklag. De har visat det gång på gång och kan mycket väl ställa till det för vilket lag som helst i serien, framförallt om vi inte är noggranna i vårt spel och i våra förberedelser.

Kärra har förstärkt både på ledar- som spelarsidan. Ulf Andersson med en lång meritlista har börjat få ordning på flera delar i spelet och Carin Bergdahl på h9, med SHE spel så sent som i december dundrar in mål.

Kungälv fortsätter att göra många mål framåt, men har varit lite slarviga i förssvarsspelet som annars varit tjejernas signum. På lördag krävs det att de är på tårna och åter bjuder vår publik på ett tight och tufft försvar kryddat med ett härligt snabbt anfallspel och tryck i alla faser. Då kan det åter bli en rolig eftermiddag i mimershallen.

När krutröken lagt sig gör våra herrar entré för att ta sig an ett utav topplagen i herrallsvenskan, IF Hallby HK. Det skiljer efter 20 omgångar bara 1 poäng mellan tippade topplaget Hallby (23) och nykomligen Kungälv (22), ett fantastiskt resultat såhär långt. Årets upplaga av Allsvenskan kan vara en utav de jämnaste någonsin och det skiljer bara 6 poäng mellan kval till Handbollsligan och kval för att hålla sig kvar. Varje poäng är såklart väldigt viktig i detta getingbo.

Hallby med intentioner att avancera i seriesystemet kommer självklart att bli en tuff uppgift för våra herrar, men KHK har visat gång efter annan att man kan stå upp mot alla lag i denna serien. Gästerna har hittills haft det lite kämpigare på bortaplan denna säsong med bara 3 vinster, samtidigt har KHK blandat och gett på hemmaplan med 5 vinster och 4 förluster. Upplagt för ännu en rysare med andra ord.

Det enda som är säkert är att den bästa publiken finns i Mimershallen och nu är det läge att åter visa det. Vi ses på lördag, gärna i grön tröja och redo att klappa, stampa och heja fram våra seniorlag till segrar.

Varmt välkomna!

Md jobb kc
Md sponsorer2018 7
KHK PARTNERS
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Md twitter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub