Back2024

Comeback!

Publicerad 2024-07-07 13:02
Coemback
Vi har efter att Isabella Mouratidou beslutat pausa sin karriär, vilket satt oss i en besvärlig situation, letat brett efter målvakter. Vi har tittat på både icke kontrakterade målvakter och hört oss för om lån både i Sverige och runt om i Europa.

Den absolut bästa lösningen dök upp lokalt. Vi är otroligt glada att kunna få presentera en målvakt med stort hjärta för klubben, en publikfavorit och lojal spelare. Yasminee Gluic är klar och gör comeback som målvakt för säsong 24/25.

Yasse som spelat fotboll på elitnivå under den senaste säsongen och trivts bra i Onsala BK, men kände att hon inte var färdig med sin handboll. Efter Mouratidous avhopp och dialog med Kungälvs HK kände hon att hon ville satsa på KHK, vilket vi är väldigt glada för. I slutänden är det kanske t.o.m. en ännu bättre lösning för Kungälvs HK.

- Vi ser detta som kanonvärvning, med tanke på målvaktssituationen så är detta superbra för oss. Vi har haft bra dialoger och kommit fram till att detta är vad båda vill.

- Yasse som varit med oss under flera år, gjorde inför förra säsongen en liten utflykt med annat. Hon är extremt bra tränad och har inte missat något stort kring sin handboll. Kommer säkert ta en liten stund för henne att komma in gamla muskelminnen, men det går fort. Jag tror på detta, och är övertygad att hon kommer bidra med erfarenheten i sitt nya lag, och att vi får se en Yasse med glöd och extremt motiverad att vara tillbaka i målet för oss, säger Hamed.

Isabella Mouratidou är fortfarande Kungälv HKs målvakt, men som det ser ut i skrivande stund är det tveksamt om hon kommer spela handboll denna säsong. Vi hoppas självklart att vi ska hitta en lösning som gör att hon kan fortsätta sin karriär.

Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md s songskort 2024 2025
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
HBL CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub