P-9 (Födda 11)
Webbanner2020

Tack för säsongen 19/20

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 fick vi ett snöpligt och alldeles för tidigt slut på säsongen. Vi är ändå stolta och nöjda med den gångna säsongen, gällande killarnas utveckling. Nu tar vi ett alldeles för tidigt "sommaruppehåll" och kommer tillbaka (förhoppningsvis) efter sommaren. Vi kommer att maila ut till registrerade spelare, samt lägga upp här på hemsidan när vi vet att vi kan börja träna igen.

Ha en riktigt skön sommar, så syns vi till hösten.

MVH. Ledarna

OBS!! INGEN TRÄNING TORSDAG 31/10

29 okt, 2019
På grund av höstlov och lite ont om ledare, så är denna träning inställd. Lördag 2/11 är matcherna inställda och träningen är flyttad till Mimershallen kl. 10:15 11:30, Samling 10:00 på läktaren

Handbollssäsongen 2019/2020 startar lördag den 31/8. (V35)

9 aug, 2019
Vi drar igång höstsäsongen 2019 lördag den 31/8. Vi kommer att träna på lördagar och torsdagar. Läs mer

Nu startar vårsäsongen

11 jan, 2019
Nu på lördag den 12/1 kl. 08:30 - 09:30 startar handbollskolan upp igen efter jul-uppehållet

Ändrad träningstid 22/12

18 dec, 2018
Träning/Julavslutning kl. 09:30-10:30 Läs mer

Få er altan rengjord på ett skonsamt sätt!

15 apr, 2021
Sm square ngtv ttbilen fb annons
Här kommer ytterligare ett sätt att stötta KHK på och också njuta av en speciell sommar hemma på en nytvättad altan. Ångtvättbilen i Sverige har tidigare hjälpt oss i idrottshallen och resultatet var alldeles utmärkt! Vid intresse gå in på www.angtvattbilen.se "här finns vi" och Kungälv, märk med KHK, så tar Ångtvättbilen kontakt! Läs mer

Wall WinterCamp 2021

27 jan, 2021
Vill du träna handboll på sportlovet? Anmäl dig till vår Camp vecka 7. Måndag-Onsdag 15-17 februari 09.00-15.00 varje dag. Läs mer

Berit Kristensson

29 dec, 2020
Sm square sorg
Tisdag den 29 december 2020 har vi nåtts utav beskedet att vår styrelseledamot, kassör, kollega och vän Berit Kristensson lämnat oss efter en kort tids sjukdom i stor sorg och saknad. Våra tankar går närmast till hennes familj, nära och kära.

En önskan om en God Jul

21 dec, 2020
Sm square godjul
Bästa medlemmar, spelare, ledare, samarbetspartners och vänner. Ett liknade år som 2020 har ingen av oss varit med om tidigare och förhoppningsvis behöver vi inte uppleva det fler gånger. Läs mer

Välkommen till lagsidan för P-8 (födda -11)

Vi är ett härligt gäng med ca 25 killar som älskar att spela handboll! Tycker du det verkar vara kul och vill testa så tveka inte att kontakta någon av ledarna, se kontaktuppgifter under fliken "Gruppen".

Handboll är en fest och ju fler vi blir desto roligare party!!

Vi ses i hallen// Ledarna

Skaffa ditt Myclub-konto nu!

 • Skapa ett konto på MyClub. Använd denna länk: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up
  Fyll i din mailadress ( den som du har i myclub, dit tex kallelserna går) och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter) Tryck på "Skapa konto"
 • En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på "Medlemsregister" i menyraden.
 • När du sen loggar in på ditt konto på www.myclub.se så kan du bl.a uppdatera dina uppgifter, se kallelser, kalendrar och även kontaktdata till ditt barns lagkompisar. Det finns också ett filarkiv som kommer att användas av dina ledare och föreningen för viktig information.
 • För att ha det som en mobil version så surfar du in på myclub.se se via mobilen, loggar in och väljer Mobil i svarta menyn. När du kommit in så lägger du sidan som en "genväg/tagg" på hemsidan/skärmen. Lite olika beroende på mobil/system.
 • Medlemskortet hittar du i din mobilversion.
 • Md livestream small
  Md vistallerupp
  LÄS MER OM #viställerupp
  Md loggaidrottensbingo
  Md bohuscup web
  Nyheter via RSS
  Levererat av MyClub