P-14 (Födda 08)
Top 2021

Föräldramöte 2022-05-03

4 maj, 2022
Minnesanteckningar från föräldramöte 3/5, 1800 Läs mer

KM Lagindelning

21 apr, 2022
Lagindelning KM Läs mer

Träningsläger 20-22/8

13 aug, 2021
Äntligen träningsläger! Nästa helg, 20-22/8, är det äntligen dags för träningsläger för hela klubben. Bifogat ser ni träningsschema. Våra seniorspelare kommer att delta vid något av respektive lags träningspass enligt särskilt schema. Övernattning och måltider sker som planerat på Mimers. För att undvika trängsel kommer det finnas ett måltidsschema där respektive träningsgrupp får en tilldelad tid. Inkvartering sker mellan 16:30 och 18:30 på fredagen. Transporter till och från Munkegärde-, Kastellgårds- och Sparråshallen kommer att ske med fyra minibussar med åtta passagerarplatser var enligt särskilt schema som kommer nästa vecka. Chaufförer ordnas genom klubben. Ambitionen är att lösa transporten för samtliga lag, men kontrollera schemat för att se om ni behöver komplettera med egen transport. Herrseniorlaget spelar match i Svenska cupen kl 18:30 på lördagen. Samtliga ungdomslag är inbjudna (annan publik är starkt begränsad). Varje lag kommer att sitta för sig. Samtliga lag kommer att tilldelas handsprit att användas i samband med träningar och måltider.

Träning jullovet

16 dec, 2020
Extra träning jullovet Läs mer

Veckans hemmamatcher

26 sep, 2022
Vecka 39 Läs mer

Kungälvs HK Skänk/Byt/Sälj

1 aug, 2022
Nu finns en grupp där du har möjlighet att skänka, byta och sälja KHK kläder Läs mer

Träningstider 2022-2023

10 jul, 2022
Sm square sommar
Träningstider gällande från och med vecka 34 finns nu i dokument under menyval "Träning". P/F 8 = födda 2014 o.s.v. Tiderna för vecka 30-33 finns sedan tidigare på separat sida. Info och schema för klubblägret den 26-28 augusti (ingen övernattning) meddelas under vecka 31. Läs mer

Välkommen till lagsidan för P-14 (2008)!


Vi är ett härligt gäng med ca 16 killar som älskar att spela handboll och vi tränar tre gånger i veckan! Tycker du det verkar vara kul med handboll och vill testa så tveka inte att kontakta någon av ledarna, se kontaktuppgifter under fliken "Gruppen".

Handboll är en fest och ju fler vi blir desto roligare party!!

Vi ses i hallen// Ledarna

Skaffa ditt Myclub-konto nu!

 • Skapa ett konto på MyClub. Använd denna länk: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up
  Fyll i din mailadress ( den som du har i myclub, dit tex kallelserna går) och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter) Tryck på "Skapa konto"
 • En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på "Medlemsregister" i menyraden.
 • När du sen loggar in på ditt konto på www.myclub.se så kan du bl.a uppdatera dina uppgifter, se kallelser, kalendrar och även kontaktdata till ditt barns lagkompisar. Det finns också ett filarkiv som kommer att användas av dina ledare och föreningen för viktig information.
 • För att ha det som en mobil version så surfar du in på myclub.se se via mobilen, loggar in och väljer Mobil i svarta menyn. När du kommit in så lägger du sidan som en "genväg/tagg" på hemsidan/skärmen. Lite olika beroende på mobil/system.
 • Medlemskortet hittar du i din mobilversion.
 • Md h stcamp2022 r tt
  Md bohuscup web
  Md seniorsida
  Md maxi erbjudande
  Stöd KHK när du handlar på Maxi Kungälv
  Md md taenf rlaget2
  Md vistallerupp
  LÄS MER OM #viställerupp
  Md atg jpg
  Md grasrotenbanners 300x250
  Nyheter via RSS
  Levererat av MyClub