P-11 (Födda 2012)
Back2023

Nu börjar seriespelet!

Publicerad 2022-09-30 17:35
Samling 45 min innan matchstart.

Nu i helgen spelar vi våra första seriematcher. Tiden som står i kalendern och i kallelsen är tid för matchstart. Generellt kommer vi ha samlingstid 45 min innan matchstart, så även om det inte står samlingstid i kallelsen kan ni alltid bara räkna bak 45 min från kalendertiden.

Matchen spelas sedan i 2 halvlekar på 20 min vardera. I mitten av varje halvlek är det en så kallad utbildnings-timeout, vilket innebär en kort extrapaus där vi har chans att prata lite med spelarna.

Ungefär en timme efter matchstart bör vi vara färdiga för hemfärd. Kalenderhändelserna vi importerar in från förbundet är på två timmar, men ni kan alltså räkna med att det räcker med bara första timmen (+ samlingen 45 min innan).

Gällande samåkning till bortamatcher så hoppas vi det kan lösas genom snack i What's App-gruppen vid behov.

Den här helgen (1 och 2 okt) är det alltså samling kl 13.15 och match kl 14 i Uddevalla på lördagen (ledare Tia och William) och sedan samling kl 8.45 och match kl 9.30 i Idrottshallen på söndag (ledare Anna, Henke och Anton). De som inte har match på lördagen har träning som vanligt i Mimershallen. Kom ihåg att ta med matchkläder ni som har hemma (se fliken "Matchkläder 22/23"), och övriga får matchställ på plats.

Lyckat till ni som spelar i helgen: kämpa, peppa, samarbeta!

Anna Rehammar
Md partnergif 2
SE ALLA VÅRA PARTNERS >>
Md matchbiljett2023
Md hbl live small
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub