Handbollsskolan F12
Topp2019

STORT TACK till alla som bidrog till vår härliga avslutning!

Redan före klockan åtta på lördagsmorgonen var det fullt av barn i Idrottshallen och det var en härligt förväntansfull stämning inför avslutningen av handbollsskolan.

När klockan sedan slog åtta sprang ungefär 70 barn födda 2011 och 2012 in till publikens jubel för att spela minihandboll i Swedbank cup. Stort tack till alla engagerade föräldrar och ledare som gjorde detta till en glädjefull förmiddag och tillsammans hejade man på spelarna, sålde hembakat i caféet och välkomnade de hemliga gästerna som var KHK's huvudtränare Robert Fasnacht, herrlagets målvakt David Larsson samt utespelarna Jonathan Wikman och Alexander Anderberg. Till barnens stora glädje svarade de på frågor om t.ex. vilket deras favoritgodis är och så delade de ut medaljer till alla spelarna samt tog dem med på oräkneligt antal ärevarv till tonerna av Queens "We are the champions".

Dessutom ringlade kön lång för att få ta kort tillsammans med A-lagsspelarna och få deras autografer på sina gröna tröjor.

Tjejerna och killarna tillhörde lag som bland annat Björnar, Lejon, Spindlar och Krokodiler och alla kämpade på hela förmiddagen samtidigt som KHK's ungdomsansvarige Peter Östergaard gjorde allt från att sköta spotlighten som lös på barnen när de sprang på planen till att hämta fika som alla spelare fick som avslutning på dagen.

När klockan sedan slog elva var det enkelt att utse segrarna eftersom alla vann och kunde njuta av sina fina medaljer. Det blev sedan dags att tacka för den här säsongen, men innan vi vet ordet av står snart en ny handbollssäsong för dörren, det ägs ju att sommaren är kort.

Ta hand om er och ha en fantastisk sommar!
//Ledarna i handbollsskolan

Julavslutning 22/12

Lördagen 22/12 kör vi samma tid och plats som vanligt, men tillsammans med handbollsskolan för killarna i en gemensam julavslutning!

Vecka 52-1 är det ingen handbollsskola, men kör igång precis som vanligt 12/1-19 09:30-10:30.

//Ledarna i handbollsskolan

Kul med handbollsskola!

Efter en månad tillsammans är vi ungefär 20 tjejer på träningen! Jättekul med engagerade barn och föräldrar.

Nu kan man anmäla sig till höstens handbollsskola.

Start datum blir lördagen den 14/9-2

Md webp.net gifmaker
KHK PARTNERS 2019
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub