P-11 (P08)
Topp2019

Bohus Cup

Årets Bohus Cup 10-12 maj 2019

Samling 16.30 entren till biblioteket Mimers hus. Bussen avgår sedan 17.00 från Mimers till Serneke. Gäller att alla verkligen är i tid för det finns inte mycket tid mellan incheckning och avgång buss.

Viktigt då det tyvärr förekommer endel stölder på Serneke är att killarna har en ryggsäck/gympapåse med skor/vattenflaska samt att overall/jacka/utomhus skorna får plats när man bytt om för matchen. Denna måste man själv ta ansvar för då vi inte kan lägga i någon "hög" på läktare.

Vi kommer att ordna så att det finns frukt som ledarna kan ge till barnen mellan matcherna, fredag och lördag. Söndagen lämnar vi lite öppen.

Frukost och lunch serveras på Mimers förutom lunchen på lördag som kommer att serveras i Serneke då lagen inte hinner tillbaka till Mimers och sen tillbaka till Serneke.

När det gäller arbetspassen som vi föräldrar ska göra så gäller det att alla passar tiderna och finns på plats. Uppsamlingsplats blir dörrarna in till själva hallen. Eftersom vi inte är så många så är vi beroende av att alla kommer och gör sin uppgift, en person kan inte vara på flera ställen samtidigt. Vi har försökt att ordna så man kan handla/käka snabbt/toabesök. En person kommer att cirkulera och kolla av läget och hoppa in där det då kan behövas.

Exakt hur utrustningen kommer att lämnas ut på planerna vet vi inte exakt nu. Men hoppas få mer info kring detta om senast på fredag när vi (lagföräldrar) är i Serneke arena.

När det gäller cafeterian och grillen så har vi fått information att ALLA domare ska betala för sig. INGEN äter/dricker gratis i år. De får ersättning för detta sen utav klubben.

Hälsningar Lagföräldrarna

Åtagande på årets Bohus cup 2019 är cafe, grill, sekretariat samt streaming.

Sekretariatet är inga matchklockor utan "blädder" varianten samt en telefon som liveresultatet ska rapporteras in på.

Streamingen ska inte vara så komplicerad, förhoppningen är att det finns någon slags "manual" vid sekretariat bordet eller som hänger på stativet. Tips om möjligt är att filma resultat för matchen så de som köper tjänsten också kan se detta i tv rutan.

Md partners2019
KHK PARTNERS
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md nyhetsbild forening
Köp e-rabatten och stöd KHK
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Md facebook
Md instagram
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub