F-10 (F09)
Topp2019

F09´s Premiär

Publicerad 2017-11-23 21:25
Då har en ny årgång tjejer spelats sina första matcher

Söndagen den 19/11 var det äntligen dags för vårt första sammandrag för flickor födda 2009 (även om vissa av tjejerna tjuvstartat med Aranäs Open i maj och ett sammandrag i 08-klassen 12/11)

Fantastisk uppslutning med alla 35 tjejerna anmälda och nio utav tio ledare till denna helg. Dock blev två av tjejerna och en ledare sjuka och missade denna stora dag vilket var tråkigt för dem.

Vi åkte med två lag till klassiska Nödinge Idrottshall som blev ett nostalgiskt återseende för två av våra ledare som spenderat många timmar i den hallen som aktiva spelare. Nervösa tjejer och lite trevande i första matchen. Men dom växte match för match och lärde sig oerhört mycket under dagen och kämpade mycket väl. Imponerande att fokuset fanns med hela vägen till det att domarna blåste av i sista matchen.

För de tre lag som åkte Quist Idrottshall i Partille blev det en tuff start. Vi ville vara väl förberedda och vara tidigt på plats. Men väl på plats så var hallen låst! Över 90 minuters väntan med de andra lagen som skulle spela på utsidan i den första snön för säsongen. Irritationen växte utanför hallen och något lag gav upp och åkte hem. Ingen optimal start på sin handbollskarriär och man kan så här i efterhand lida en del med arrangerade förening som inte lyckades lösa detta på ett snabbare sätt. En STOR eloge till våra tjejer, ledare och föräldrar som höll humöret uppe i vinterkylan. När väl vi kom till spel så var det full fart direkt. Tjejerna gjorde en fantastisk insats med många gjorda mål och en del insläppta. Hela tiden med en enormt bra inställning med positivt snack och de gav aldrig upp.

Nu ser vi fram mot nästa sammandrag den 17/12 och hoppas på upplåsta hallar, bättre resväder och ännu mer spelglädje.

Md webp.net gifmaker
KHK PARTNERS 2019
Md vistallerupp
LÄS MER OM #viställerupp
Md shepartners2
SHE PARTNERS
Md she web
FÖLJ SHE LAGEN
Md loggaidrottensbingo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md attityd logotyp web
Md bohuscup web
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub