F-12 (Födda 2011)
Back2024

Seriespelsavslutningsinfo

Publicerad 2024-03-13 21:33
De sista seriematcherna för säsongen närmar sig – här kommer senaste "bra att veta"...

* Träningen på lördag är flyttad till Kärna idrottshall och tiden 10:00-11:30 istället för eftermiddagstiden i Mimers på grund av att herrlaget spelar hemma mot Redbergslid.¨
* De flesta av er har nu fått hem två "Idrottsrabatten", Louvisa skickar ut fakturor.
* Vi har fått reda på att det är ändrade planer för Bohus cup och att Kungälvslagen kommer ej få möjlighet att övernatta :( Supertrist känner vi ledare, vi har dubbelkollat och frågat om det finns några andra lösningar utan att lyckas så tyvärr blir det ingen övernattning i år.
* Förutom Bohus planerar vi ju att spela en cup till, Mölndalsspelen eller Junicupen, svara gärna så snart som möjligt på kallelserna så vi vet vilken av dessa två flest kan vara med i. När vi vet det anmäler vi oss :)
* Under de kommande veckorna kommer vi få besök av våra A-lagsfaddrar, eventuellt kommer då också KungälvsPosten på besök för att göra ett reportage, hör av er om ert barn inte får vara med i tidningen.
* När seriematcherna är över kommer vi, likt förra året, ta ett snack med tjejerna om säsongen. Förutom intervjuer tänker vi också göra någon form av anonym enkät för att få en bild av hur tjejerna upplever hur vi har det.
* Avslutningsvis, det kommer finnas en ny chans att tjäna pengar till lagkassan – JOYNA. Det är Folkspels nya prenumerationslotteri som säljs digitalt, säljstart 3/4, se bifogad fil för mer info.

Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub