F-11 (Födda 2012)
Back2023

BOHUS CUP 2022/ MAj

Bohuscup 2022

Hej!

Här kommer lite information inför helgen. Vi kommer ha en samling för oss föräldrar på lördag morgon kl 8 där vi kan lämna senaste informationen innan vi startar upp. Samling kl 8 vid gräsplanerna.

Vi bemannar lördag 08:00-11:20 och Söndag 08:00-19:00. Bifogat finner ni vart ni ska vara och ihop med vem (en flik för lördag och en för söndag).BOHUS CUP Lördag Söndag F9.xlsx 16.81 KB

Det kommer att bli ändringar under helgen så vi får alla försöka vara så flexibla som det går och hjälpas åt, försöka stämma av med de som streamar och har sekretariat om vi kan avlösa dem en stund så de får paus för mat och toabesök etc.

Matcherna kommer ju avslutas på olika tider under söndagen och då är det viktigt att när matcherna är slut på er plan så plockar ni ordning allt och går sedan vidare för att hjälpa till på annat ställe. Gör vi på detta sättet så kommer vi alla snabbare hem på söndagen än om allt ska göras när sista matchen är slut. Sista matcherna på söndag startar mellan 16:00 och 17:45.

Att tänka på:

  • På fredagen är det bra att gå runt och stämma av med de föräldrar som då har samma ansvar som ni kommer ha på lördag så ni vet hur allt fungerar.
  • I caféerna tänka på att förbereda kaffe och tex toast när det är lite lugnare, se över om ngt nytt behöver beställas.
  • Det är ont om parkeringar så KOM I GOD TID och parkera RÄTT, de lappar allt!
  • Ladda gärna ner BOHUS CUP appen och gå in och läs den information som finns där.

Nedan är spelschema för helgen, tränarna kommer med info ang. vem som spelar i vilket lag och när tjejerna

Md partnergif 2
SE ALLA VÅRA PARTNERS >>
Md matchbiljett2023
Md hbl live small
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub