Back2024

Tiden tas i mål!

Publicerad 2024-04-17 20:22
B nken
Det är klart, det är över damerna är klara för handbollsligan 2024/2025 efter ännu en nervpirrande match i Boden.

Ännu en lång resa till Boden, ännu en tuff, tät kamp och ännu en svängig nervös match där Kungälvs HK damseniorer till sist står som segrare med 3-1 i matcher efter bortaseger med 19-21.

Första halvlek bjöd på två bra försvar, två bra målvakter och ett VM i tekniska fel och missar. Vem som vann det mästerskapet kan vi lämna därhän men Boden vann halvleken med 10-8. Boden hade lärt sig av senaste drabbningen och stängde effektivt inspelen till Alma Jöhnsson, 10 mål senast 0 denna gång. Kungälv hade svårt att hitta andra alternativ men spelade också bra försvarsspel vilket gjorde halvleken tämligen målsnål.

Kungälv gör första målet i andra halvlek fram till 10-9, men sedan gör hemmalaget 4 raka fram till 14-9 och här kändes som om tåget nästan hade gått. Men Kungälv ville inte åka hem med en förlust och sakta men säkert jobbar man sig in i matchen och de sista 10 minuterna vinner man med 8-2 och således matchen med 19-21. Denna gång är nästan samtliga spelare med i målprotokollet.

I och med segern är damerna klara för Handbollsligan kommande säsong och kan ta en korta semester innan det är dags för nästa stora uppdrag, Bohus Cup ;)....

Stort grattis tjejer, ledare och supportrar, stort grattis Kungälvs HK

Kval till Handbollsligan 4:5

Boden Handboll - Kungälvs HK 19-21 (10-8)

Kungälv: Elin Cindric 4, Mia Lagumdzija 4, Vanja Andersson 3, Kristina Zubonja 3, Alva Söderbom 2, Linnea Rundberg 2, Line Stenberg 2, Elin Leissner

Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub