Back2023

Sponsring

I enlighet med föreningens stadgar och värdegrund arbetar Kungälvs Handbollsklubb efter att varje enskild spelare ska få utöva handboll efter så lika och jämnt fördelade former som möjligt. I detta arbete ingår att få en så rättvis och likvärdig standard mellan de olika lagen både utrustningsmässigt och förutsättningsmässigt som klubben kan göra möjligt.

Sponsorintäkterna hjälper till att betala klubbens gemensamma kostnader. Att exponeras med ett av våra lag innebär givetvis också att man förknippas och exponeras ihop med föreningen Kungälvs Handbollsklubb. Det hjälper föreningen att fortsätta utveckla ALLA våra ungdomar till goda medmänniskor och handbollsspelare, bibehålla den grön-vita tråden och jobba för att stärka klubbkänslan!

Sponsring och partnerskap är en av Kungälv HK:s viktigaste inkomstkällor och står ungefär för ca 1/3 av föreningens intäkter. Intäkterna från sponsring bidrar till att våra seniorer kan spela i de nationellt högsta serierna SHE och Allsvenskan Herrar. Vårt mål är att ge lika förutsättningar för både tjejer och killar att kunna bedriva både bredd- och elitidrott i vår kommun. Kungälv HK arbetar hårt för att öka mängden sponsring via olika former av partnerskap. Ett stort fokus är jämställdhet i sponsringen mellan män och kvinnor i föreningen.

Vi vill att alla spelare får samma förutsättningar att träna, spela match och delta i cuper. Direktsponsring till enskilda ungdomslag är i och med säsongen 2023/2024 ej längre tillåtet. Att sponsra ett enskilt ungdomslag skapar förutsättningar som blir unikt bara för just det laget och deras spelare. Det innebär en risk att små föreningar i klubben bildas, det blir tyvärr inte en jämställd idrott. Vi ser självklart gärna ett engagemang att hjälpa föreningen med att hitta fler intäkter och provision på nya intäkter. Har t.ex. ditt företag arbetsuppgifter ni vill ha hjälp med, så hör av er?

Att stötta Kungälv HK innebär ett samhällsengagemang där vår värdegrund innebär att vi tillsammans arbetar för föreningen och ge föreningens bästa. Därför hjälps vi åt att hitta nya partners till föreningen för att kunna ha seniorlag som representerar oss nationellt och en ungdomssektion som i toppklass.

Vill du bli partner till Kungälv HK eller har frågor kontakta: andreas@kungalvhk.se

Md biljetter
Md gifmaker me  1
SE ALLA PARTNERS
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md vistallerupp golvdekal final
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub