Vinslöv numret större i Skåne

Publicerad 2024-10-13 16:16
Img 2447
Herrarna spelade under lördagen match borta mot Vinslöv. Ett topptippat Vinslöv är särskilt erkänt svårspelade hemma i Furutorpshallen.

Matchen inleddes i lågt tempo och där försvars- och målvaktsspelet präglade matchbilden, och inget av lagen visade något särskilt i det offensiva.

Vinslöv gör ett litet ryck strax innan vilan och rycker till sig 14-11 i en annars väldigt jämn halvlek.

3-målsledningen i hemmafavör håll sig stora delar av den andra halvleken som blev klart mer målrik än den första. Känslan är att Vinslöv är lite tyngre och lite mer erfarna, vilket gör att man håller Kungälv på en armslängds avstånd genom den hela andra halvleken. 36-28 totalt vilket vittnar om öppna spjäll i den andra halvleken, tvärtemot den första. Vi släpper lite för mycket mål för att kunna utmana ett mycket starkt Vinslöv över 60 minuter.

- Vinslövs är tyngre men vi är med i matchen ganska bra fram tills det är 10 min kvar och sen orkar vi inte stå emot, vi chansar lite i slutet och de kan rinna ifrån, säger Sidden.

William Hermansson sticker ut med sina 9 mål för dagen. Det hade krävts en topp-prestation på samtliga positioner för att utmana ett mycket skickligt Vinslöv en dag som denna, och vi lyckas inte riktigt få till försvarsspelet tillräckligt för att hota om poängen.

Nästa match spelas nu på lördag kl 17:15 hemma mot IFK Tumba, kom och hjälp oss att ta 2 poäng!