Back2024

Boden - Kungälv 26-25

Publicerad 2024-09-05 20:58
Sk rmbild
Första matchen av två är spelad, Boden leder med 26-25. Ny match imorgon fredag.

Boden börjar med att sätta sina 3 shootout fram till 3-0. Kungälv går snabbt upp till 4-4, matchen är sedan precis så jämn som de brukar vara mot just Boden. Spelet böljar fram och tillbaka utan att något av lagen lyckas göra något egentligt ryck och halvleken slutar 13-13.

I andra halvlek gör hemmalaget ett litet ryck fram till 21-17, men Kungälv är laget som aldrig slutar kämpa och går ikapp och förbi till 21-22. Där och då kändes det som om Kungälv var det starkare laget, men Boden ger sig inte heller och 25-25 med 1,5 minut kvar lyckas Boden peta in 26-25 som också blir slutresultatet.

Kungälv kommer till fina lägen men missar lite för mycket idag, det finn fina intentioner och när laget spelar som bäst är de riktigt bra.

- Halvtid, vi spelar stundtals bra, vi är lite ivriga bakåt och vill för mycket framåt ett par tillfällen som genererar mål för Boden. Ny dag och ny match imorgon, säger Hamed.