Back2024

Utbildning

Grunden för en bra ungdomsverksamhet är välutbildade och motiverade ledare/tränare. Kungälvs HK prioriterar utbildning då utbildade ledare bidrar med kvalitet och utveckling samt en trygg och säker miljö för våra barn. Utbildningen skall anpassas till den nivå som ledaren befinner sig och målet är att kontinuerligt komplettera så att ledaren kan fortsätta att utveckla ungdomarna både som handbollsspelare och goda kamrater.

Ledarna utbildas i Svenska Handbollsförbundets stegutbildningar och föreningen deltar också efter behov vid andra utbildningar och föreläsningar som faller inom ramen för vår verksamhet och värdegrund. Utbildningarna sker så mycket som möjligt i samarbete med SISU idrottsutbildarna.

Målsättning

  • Minst 1 ledare/lag skall genomgå den utbildningsnivå som krävs enligt utbildningsplanen. Utbildningsplan och policy beslutas av ungdomskommittén.
  • Utbildningsplanen skall hållas levande och uppdateras. Lag som ej har den relevanta utbildningen bör snarast komplettera.
  • Ungdomskommittén uppdaterar utbildningsplanen både när det gäller utbildningar och vilka som genomgått dessa, vilka som behöver gå samt bokar utbildningar till ledarna.
  • Ungdomsansvarig är den som godkänner vilka som får gå utbildningar och ansvarar för att budget för detta följs och då det behövs uppdateras efter de behov som beskrivs i utbildningsplanen.
  • Utbildningsplan och datum för aktuella utbildningar kommuniceras på hemsidan.
Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md s songskort 2024 2025
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
HBL CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub