Back2024

Medlemsinformation

Publicerad 2024-04-09 10:00
Styrelsen för Kungälvs handbollsklubb har tagit den kritik som framförts kring ledning och organisation på stort allvar. Detta har lett oss till viktiga samtal kring hur vi fortsatt utvecklar vår förening och samtidigt säkrar klubbens framtid och ekonomi, tillsammans med klubbens medlemmar.

Flertalet samtal och möten har skett med representanter för de medlemmar som framfört kritik. Detta har lett fram till samsyn kring att fortsatt fullfölja verksamhetsåret till ordinarie årsstämma då vi tror att det ger klubben bäst förutsättningar att hantera det svåra ekonomiska läge vi befinner oss i. Valberedningens uppdrag att förslå styrelserepresentanter inför årsmötets val fortlöper. Ordförande Mikael Bengtsson har meddelat valberedningen att han inte ställer upp för omval till ordförande för kommande säsong. Han fokuserar resten av mandatperioden enbart på att få budget i balans samt säkerställa sponsorer.

Vi har en gemensam syn att vi vill föra en fortsatt dialog och arbeta med hur vi kan utveckla vår föreningskultur till stärkt delaktighet, öppna samtal och samarbete för klubbens bästa. Vi vill arbeta för tydliga roller och ansvarsområden samt ett stort engagemang från klubbens medlemmar.

Vi är överens om att vi som klubb är starkast tillsammans.

Frågor besvaras av
Representanter från styrelsen:
Roger Boström, roger.bostrom@inforit.se tel 0763-111442

Jennie Hilbert, jenniehilbert@hotmail.se tel 0704-493402

Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub