P-18 / HP Kongelf
Back2024

231001 HK Aranäs 1 - KHK HJ1

I första halvlek tycker jag att vi kämpar på bra bakåt och vi lyckas hålla en ganska låg siffra på tavlan oväntat länge och det dröjer innan de lyckas få in bollen i målet. Det faktum att det efter 5 minuter bara stod 1-1 tyder på att vi jobbat på bra bakåt. Sedan går det snabbare och vi tvingar dem att ta en tidig timeout för att de ska styra upp sitt spel, som vi sedan följer upp med att peta in 2 snabba kantmål och öka på vår ledning. Tyvärr tappar vi detta övertag direkt efter och det känns som att vi får problem att hämta tillbaka oss från det.

Jag tycker även att vi kämpar på under en tid i andra halvlek, men att vi mot slutet tappar huvudet vilket resulterar i en större förlust än nödvändigt, sedan är det en mental utmaning att ligga under med lite tid kvar på klockan, men det är i de situationerna man inte får ge upp. Jag tycker även att vi under denna period lyckas bra med att spela sju mot sex där vi kommer till bra lägen, även om det inte alltid blir mål.

Någonting som jag tycker kan vara värt att ta med sig är att vi under vissa perioder känns som att vi inte riktigt är samspelta, att vi går för mycket själv och trasslar in sig i deras försvar utan att riktigt åstadkomma någonting.

Jag tycker att vi har många bra spelare på laget som alla drar sitt strå till stacken utan att någon enstaka spelare dominerade på egen hand, som visas här nedan.