P-18 / HP Kongelf
Back2024

231008 KHK HJ2 - IK Baltichov

Första halvlek är riktigt dålig från vår sida. Vi är inte med varken i huvudet eller på plan och det resulterar i att vi ligger under i halvlek med 20-15.

Andra halvlek är lite bättre och under en period krymper vi avståndet till endast två mål. Men några oturliga domslut gör att vi tappar läget vi har och Baltichov kan rycka ifrån igen. Däremot var det i första halvlek vi förlorade matchen.

Det vi bör ta med oss från matchen är perioden vi har i mitten av andra halvlek där vi krymper avståndet till två mål. Under denna period börjar försvaret fungera bättre och vi pressar dem till flera dåliga avslut.

Det vi måste förbättra till nästa match är att vara med från början, inställningen till matchen och tänka till i alla beslut vi gör. Även fast laget i helhet inte fungerar i matchen, tycker jag ändå Savic utmärkte sig lite extra. Han gör många mål på egen hand och har sin gubbe bakåt.

Matchens måskyttat Waldemar - 0 Savic - 5 Gustav - 4 Adam - 5 Albin - 1 Basse - 6 JT - 4 Felix - 0 Hannes - 0 Anders - 2 Benji - 3 Ludde - 1 Axel - 1