P-18 / HP Kongelf
Back2024

231126 KHK HJ 2 - IK Sävehof 2 P16

Berätta om första halvlek. Hur upplevde du den?

Vi spelade bra men tappade de i några stunder men spelade väldigt bra i några stunder också. Men vi hängde med bra och jag trodde vi skulle vinna i andra halvlek.

Berätta om andra halvlek. Hur upplevde du den?

Det va lite samma där att det gick upp och ner men vi tappade mycket pga att försvaret blev lite sämre och vi hade dålig fart i anfallsspelet men ibland var det väldigt bra i anfallet när vi kommer i fart.

Något att ta med sig till nästa match?

Vi hade bra bollsläpp i vissa stunder och försvaret var väldigt bra ibland också vi jobbade bra tillsammans. Målvakterna va bra.

Något att göra bättre till nästa match?

6-5 spelet funkade inte alls och behöver komma mer i fart och gå i luckorna bredvid försvararna istället för att söka upp försvararna.

Fanns det något/någon som utmärkte sig extra under matchen?

Albin var riktigt bra i mål i andra halvlek, Albin kohn spelade bra försvar tyckte jag. Vi krigade på bra.

Spelarna i KHK som deltog:

Cristian Savic: 4 Kewin Wingård: 3 Albin kohn: 1 Kalle Jonson: 1 Jonathan Thorén: 7 Hugo Gränsfält: 5 Benjamin Jansson: 2 Felix Svensson: 4 William Ottersten, Albin Andersson, Waldemar Brandin, Adam Ekström, Ludvig Berntsson