P-18 / HP Kongelf
Back2024

240207 IK Nord - HP Kongelf


Berätta om första halvlek. Hur upplevde du den?

Första halvlek kändes helt okej. Vi fick tag i dem hyfsat bra bakåt under hela perioden egentligen och det slutade med att Nord endast lyckades göra 10 i första halvlek. Anfallsmässigt så startade vi väldigt starkt och fick in några snabba mål. Vi började dock halvvägs igenom att bränna väldigt mycket och tog lite väl många första och andra lägen. Detta ledde till att vi fick lite av en måltorka och halvleken slutade med att vi fick in 13.

Berätta om andra halvlek. Hur upplevde du den?

Andra halvlek hade Nord inget att säga till om. Vi pratade i halvlek om att få runt bollen mer och använda mer bredd i vårat spel och precis detta gjorde vi. Vi kunde enkelt spela oss igenom Nord och det märktes också att de blev trötta. Laget spelade som ett lag och vi kunde enkelt få in 21 mål denna halvlek. Försvaret fortsatte bra även ifall det mot slutet är svårt att hålla motivationen uppe när man leder med 10.

Något att ta med sig till nästa match?

Andra halvlek skall vi verkligen ta med oss. Det vi tar med speciellt är den bredden på spelet vi fick till med en bra spelföljd. Vi satsade för varandra och spelade som ett lag.

Något att göra bättre till nästa match?

Vi får nog inte bränna så mycket skott som vi gjorde under första halvlek. Det kan dock ha att göra med att vi tog mycket första och andra lägen. Men generellt sätt få en längre spelföljd och att pricka mål.

Fanns det något/någon som utmärkte sig extra under matchen? Berätta.

Jag tyckte att under denna matchen så var det laget som helhet som utmärkte sig, vi spelade som ett lag (under andra halvlek) och det märktes att vi tyckte det var kul att spela. Sen måste jag ge beröm till Birk som sätter 8 baljor.

//Skrivet av Lukas

Highlights Instagram

Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub