P-18 / HP Kongelf
Back2024

231001 GF Kroppskultur - KHK HJ2

Berätta om första halvlek. Hur upplevde du den?

Jag tycker att vi genomför första halvlek på ett bra sätt, vi kommer till lägen i anfall och vi får helt okej stopp på motståndarna. Vårt mål inför halvleken var att göra minst 15 mål och släppa in max 13 mål. Detta håller vi då det står 17–12 i halvlek.

Berätta om andra halvlek. Hur upplevde du den?

I andra halvlek tappar vi det spel vi hade i första. Speciellt bakåt, där släpper vi in mer, vi tappar i försvaret och hamnar efter. Jag tror att vi blir för bekväma med våran ledning och börjar att andas ut för tidigt.

Något att ta med sig till nästa match?

Vårt spel ifrån första halvlek, vi får ut bollen även på kanterna vilket gör att vi får fin bredd.

Något att göra bättre till nästa match?

Tänka på att det är 60 minuter man spelar handboll och att det gäller att kämpa även fast det är 10 sekunder kvar och man ligger under med 1.

Fanns det något/någon som utmärkte sig extra under matchen? Berätta.

Jag tyckte att Felix gör det väldigt bra i målet, han försvaret många gånger under sin tid i första halvlek.