P-18 / HP Kongelf
Back2024

240322 KHK HJ 2 - BK Heid

Berätta om första halvlek. Hur upplevde du den?

Vi satsar och får några bra lägen, men slänger även bort några bollar vilket gör att vi ligger under i första halvlek.

Berätta om andra halvlek. Hur upplevde du den?

Vi får inte riktigt stopp på de i försvarsspelet vilket gör att de går från att leda med 2 bollar, till att de leder med 5 bollar. Med några 2-minutare med oss, bättre försvarsspel och Albin A som tar viktiga lägen så leder de med 2 bollar ganska länge. Vi orkar inte riktigt hela matchen ut och matchen slutar 33-36.

Något att ta med sig till nästa match?

Vi satsar bra och kommer i många bra lägen. Bra spärrar från Albin K och Alvin på linjen vilket resulterar i många 6-meterslägen.

Något att göra bättre till nästa match?

Försvarsspelet måste vi bli lite bättre på.

Fanns det något/någon som utmärkte sig extra under matchen? Berätta.

Tyckte att A-pojkarna gjorde det väldigt bra som satsade bra och hade deltagande i många av målen. Tycker alla gjorde det väldigt bra hela matchen och tycker att det var roligt att kanten Gustav spelade på nio-meter och gjorde mål därifrån.

Hugo Gränsfelt 8, Felix Svensson 6, Jonathan Thorén 5, Alvin Sandström 5, Gustav Martinsson 2, William Johannesson 2,

Casper Klavsäter Doll 2, Benjamin Jansson 2 ,Albin Arpfjord Kohn 1, Theodor Fridh-Landelius ,Ludvig Berntsson, Albin Andersson (MV)