P-18 / HP Kongelf
Back2024

231117 KHK 1 - Torslanda HK



Berätta om första halvlek. Hur upplevde du den?

Vi börjar inte matchen på det mest optimala sättet, vi hänger inte riktigt med och släpper in 2 mål bakåt inom 60 sekunder. Därifrån var vi dock snabba med att hämta tillbaka spelet och kvittera, och trots att vi får dubbla 2:or tätt inpå så lyckas vi hålla utvisningen utan att släppa in något bakåt. Så fort vi blir fulltaliga är vi dock snabba på att få in några mål framåt och dra ifrån. Resten av halvleken spelar vi bra framåt och går upp i en femmålsledning som vi sedan håller fram till halvleken.

Berätta om andra halvlek. Hur upplevde du den?

Efter pausen tycker jag att vi går ner oss lite, vi fortsätter dock att leverera och lyckas göra en del mål framåt i ungefär 15 minuter till, varpå vi sedan blir lite för stressade vilket i sin tur leder till en hel del tekniska fel och tappade bollar framåt. Bakåt löser jag inte riktigt de kantlägen som jag möts av, men trots det håller vi samma målskillnad mer eller mindre matchen ut och vinner tillslut med 32-26.

Något att ta med sig till nästa match?

Något som jag tycker att vi får ta med oss är att vi får upp ett gott snack under matchen, mycket positiva ord både mellan spelare, och även från bänken till planen, där vi hejar på varandra och skriker när någon gör mål.

Något att göra bättre till nästa match?

Något som vi som lag måste utveckla är att komma igång bättre under uppvärmningen och vara redo för match när signalen ljuder. Sedan tänker jag personligen nöta en hel del kantskott under den kommande tiden.

Fanns det något/någon som utmärkte sig extra under matchen?

Jag tycker att vi som lag har bra samspel framåt med många duktiga skyttar på 9 meter och skickliga kanter och mitt 6:or som petar in bollen i nätet så fort de får chansen.


Spelarna i KHK som deltog: Albin Andersson - 0 Christian Savic - 4 Jonathan Thorén - 3 Kevin Wingård - 5 Jonathan Pizarro Bengtsson - 4 Kalle Jonson - 5 William Johannesson - 3 Gustav Martinsson - 2 Felix Belfrage - 0 Hugo Gränsfelt - 3 Felix Svensson - 3

Skriven av Albin Andersson
Md ezgif.com split
Se alla vår partners >>
Md hbl live small
Md khksolidsport
Se matcher via Solidsport
Md profixio
Md atg jpg
Md centrala 1
SHE CENTRALA PARTNERS
Md nya bohus cup 2024
Md s kra small
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub