P-18 / HP Kongelf
Back2024

240110 KHK HJ1 - RIK

I början av första halvlek var det lite kämpigt efter 9 min står det 4-6 till RIK men vi kröp oss ikapp och en kvart in matchen så får RIK en utvisning som vi utnyttjar på ett fenomenalt sätt och får in 3 mål på 2 min efter det håller vi ledningen ända till halv lek där det står 19-16

Vi börjar andra halvlek mycket starkt med bra samarbete i både anfall och försvar. Detta gör att vi snabbt ökar ledningen till 23-17 redan efter 5 min. Vi fortsätter kämpa på mycket bra och ökar stadigt vårat övertag till efter 15 då det står 30-19. Då händer det som ofta händer när man leder med en del, vi börjar kanna oss trygga det gör så att vi slarvar mer men vi håller kvar i 10 måls ledningen ända till slutet. Slut resultat 39-28

Något jag tycker att vi ska ta med oss från matchen är början av andra halvlek den gör vi mycket bra. Något som vi behöver tänka på till nästa match är att även om man leder eller ligger under med mycket är att alltid fortsätta kämpa.